2310 966100
Επείγοντα

Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών

Είμαστε δίπλα σας όλο το 24ωρο!

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310966300

Το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) της Κλινικής Euromedica Κυανούς Σταυρός Θεσσαλονίκης λειτουργεί καθημερινά, σε 24ωρη βάση καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Είναι σε ετοιμότητα να υποδεχθεί επείγοντα χειρουργικά, ορθοπεδικά και παθολογικά περιστατικά.  

Το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών στελεχώνεται από ειδικούς ιατρούς (παθολόγους, ορθοπεδικούς, χειρουργούς, καρδιολόγους κλπ), καθώς και από νοσηλευτικό προσωπικό με εμπειρία στην αντιμετώπιση τέτοιας φύσης περιστατικών ενώ διαθέτει υψηλής τεχνολογίας εξοπλισμό για την παροχή άμεσης και ποιοτικής επείγουσας φροντίδα.

Ταυτόχρονα υποστηρίζεται από υπερσύγχρονα αιματολογικά και απεικονιστικά εργαστήρια. Συγκεκριμένα λειτουργούν όλο το 24ωρο Μικροβιολογικό, Αιματολογικό, Ορμονολογικό,  Βιοχημικό καθώς και Ακτινολογικό εργαστήριο. Στη διάθεση των ιατρών βρίσκονται επίσης Αξονικός Τομογράφος 128 τομών καθώς και ο νέος Μαγνητικός Τομογράφος 1,5Τ.

Επίσης διαθέτει κλίνες εξοπλισμένες με monitor τελευταίας τεχνολογίας συνεχούς παρακολούθησης ζωτικών σημείων / καρδιακού ρυθμού του ασθενή καθώς και ασθενοφόρο για ειδικές περιπτώσεις μεταφοράς ασθενών. 

Ο Κυανούς Σταυρός βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, δίπλα στο Καυτατζόγλειο Στάδιο και η θέση του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών στο ισόγειο της Κλινικής το καθιστά άμεσα προσβάσιμο σε περιπατητικούς ή μη ασθενείς καθώς και στα ασθενοφόρα. Αυτό συμβάλει στην γρήγορη διεκπεραίωση των περιστατικών και στην άμεση αντιμετώπισή τους

Για τη διευκόλυνση των ασθενών στη χρήση των υπηρεσιών του ΤΕΠ, το κόστος της κλινικής εξέτασης επείγοντος περιστατικού από ορθοπεδικό, χειρουργό και παθολόγο ορίζεται στα 20€. Με ένα λογικό κόστος οι ασθενείς αποφεύγουν πολύωρες αναμονές και δέχονται ασφαλείς, ποιοτικές και άμεσες υπηρεσίες από μία σύγχρονη κλινική, που βρίσκεται 24ώρες δίπλα τους!

ΤΜΗΜΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ
ΤΜΗΜΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ