ΜΟΝΑΔΑ ΤΕΧΝΗΤΟΥ ΝΕΦΡΟΥ | ΚΥΑΝΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
2310 966100

Μονάδα Τεχνητού Νεφρού

Η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού, χωρισμένη σε δύο υπερσύγχρονες Μονάδες και ανεπτυγμένη σε 30 μηχανήματα , παρέχει θεραπείες αιμοκάθαρσης και αιμοδιάλυσης με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.

Τα μηχανήματα και τα φίλτρα αιμοκάθαρσης είναι όλα τύπου GAMBRO που θεωρούνται τα καλύτερα από απόψεως αντοχής , ορθής λειτουργικότητας , ευκολίας χρήσης από το Νοσηλευτικό προσωπικό και απόδοσης υψηλού επιπέδου αιμοκάθαρσης.

Η μονάδα είναι στελεχωμένη από διακεκριμένους ιατρούς νεφρολόγους και ειδικευμένους νοσηλευτές με δυνατότητα άμεσης υποστήριξης των ασθενών από καρδιολόγους αλλά και από άλλες ιατρικές ειδικότητες.

Με στόχο την παροχή υπηρεσιών υγείας υψηλών προδιαγραφών μέσα από μία ανθρωποκεντρική προσέγγιση, οι άνθρωποι της Κλινικής φροντίζουν να είναι πάντοτε κοντά στους ασθενείς, εξασφαλίζοντας ένα φιλόξενο και άνετο περιβάλλον, με διάθεση να συμβάλουν στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων που εμπιστεύονται καθημερινά την Κλινική μας.

Οι Μονάδες Τεχνητού Νεφρού συνεργάζονται με τον ΕΟΠΥΥ για την κάλυψη των θεραπειών που παρέχονται.

Για περισσότερες πληροφορίες που μπορεί να χρειαστείτε εσείς, ο γιατρός σας ή η ασφαλιστικής σας εταιρεία, μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 2310 966206 έως τις 3μ.μ. και στο τηλεφωνικό κέντρο της κλινικής 2310 966100 τις υπόλοιπες ώρες ή μέσω email στο grammateiamtn.kyanous@euromedica.gr.

50 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΑΣ