2310 966100

Παθολογική Κλινική του Κυανού Σταυρού: 24 ώρες σε ετοιμότητα

Ιατρική υποστήριξη 24ωρες το 24ωρο προσφέρει η Euromedica Κυανούς Σταυρός, καθώς εντός της κλινικής λειτουργεί αδιάλειπτα, μέρα και νύχτα, Μικροβιολογικό Εργαστήριο για την άμεση εκτέλεση όλων των εξετάσεων των εσωτερικών και εξωτερικών ασθενών, αλλά και για τη διενέργεια των εξετάσεων που θα κριθούν απαραίτητες σε κάθε περιστατικό.

Ειδικότερα, το Μικροβιολογικό Εργαστήριο της κλινικής έχει τη δυνατότητα διενέργειας ευρέος φάσματος αιματολογικών, βιοχημικών, ανοσολογικών, ιολογικών, μικροβιολογικών, αλλά και εξετάσεων μοριακής βιολογίας. Μάλιστα, η εξαγωγή των αποτελεσμάτων είναι άμεση και χαρακτηρίζεται από υψηλή αξιοπιστία. Προσφέρεται δε η δυνατότητα τα αποτελέσματα να αποσταλούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση του ασθενούς. 

Μετά τη διενέργεια των εξετάσεων τα αποτελέσματα αξιολογούνται από τους εφημερεύοντες ιατρούς του Παθολογικού, οι οποίοι προχωρούν και στην κατάλληλη αντιμετώπιση, είτε δίνοντας οδηγίες για κατ’ οίκον αγωγή είτε αποφασίζοντας την εισαγωγή και νοσηλεία στην κλινική για τα βαρύτερα περιστατικά.

Παθολογικό Τμήμα με υψηλού επιπέδου υπηρεσίες

Στην κλινική λειτουργεί επίσης Παθολογικό Τμήμα που παρέχει υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες με αντικείμενο την πρόληψη, τη διάγνωση και τη θεραπεία νοσημάτων που εμπίπτουν σε όλους τους τομείς της παθολογίας. Το τμήμα στελεχώνουν ειδικοί παθολόγοι ιατροί με υψηλή εξειδίκευση, καθώς και νοσηλευτικό προσωπικό, το οποίο είναι πάντα  σε θέση να υποδεχθεί, να διαγνώσει και να αντιμετωπίσει όλα τα παθολογικά περιστατικά γρήγορα και αποτελεσματικά. 

Οι ασθενείς που προσέρχονται στα Εξωτερικά Ιατρεία λαμβάνουν εξατομικευμένες υπηρεσίες υγείας σε όλα τα στάδια, από την υποδοχή τους και την πιθανή εισαγωγή τους έως και το εξιτήριό τους από την κλινική. 

Η κλινική Κυανούς Σταυρός βρίσκεται ανά πάσα στιγμή στο πλευρό των ασθενών, με υψηλό επίπεδο υπηρεσιών υγείας, αξιοπιστία, τεχνολογία αιχμής και ανθρώπινο ενδιαφέρον. Ιατροί και νοσηλευτές είναι σε διαρκή εγρήγορση και αντιμετωπίζουν όλα τα περιστατικά με σεβασμό στον ασθενή και υψηλό αίσθημα ευθύνης.  

arrow-icon

Ιγμορίτιδα: Αίτια συμπτώματα και θεραπεία

Αγκαλιά: 6 λόγοι που την καθιστούν αναγκαία για το ευ ζην

arrow-icon