2310 966100

Νευροχειρουργικά Μικροσκόπια

Στην κλινική Euromedica Κυανούς Σταυρός λειτουργούν δύο καινούρια σύγχρονα νευροχειρουργικά μικροσκόπια.

Τα σύγχρονα μικροσκόπια έχουν εφαρμογή και σε εξειδικευμένες Ορθοπεδικές και Νευροχειρουργικές επεμβάσεις. Προσδίδουν πολλαπλάσια ευστοχία και ακρίβεια σε χειρισμούς λεπτών ανατομικών στοιχείων, όπως αγγεία, νεύρα και τενόντιες δομές κυρίως των άνω και κάτω άκρων.

Η χρήση των μικροσκοπίων τόσο υψηλής ανάλυσης καθιστά εφικτές τις απαιτητικές και εξειδικευμένες Ορθοπεδικές και Νευροχειρουργικές επεμβάσεις αποκατάστασης τραυμτισμών και αναθεώρησης – ανακατασκευής παθήσεων των άκρων.

Στο πλαίσιο της συνεχούς αναβάθμισής των υπηρεσιών τους η Κλινικήτης έχει εξοπλιστεί με το κορυφαίο νευροχειρουργικό μικροσκόπιο Leica M530 OHX, και με το νέο καινοτόμο οπτικό σύστημα “fusion optics”, παρέχει 40% μεγαλύτερο βάθος πεδίου και τον ισχυρότερο φωτισμό στην αγορά 400 watt Xenon.

Ο συνδυασμός της τεχνολογίας “fusion optics”, με τον έξυπνο και ισχυρό φωτισμό, προσφέρουν εικόνα εξαιρετικής ποιότητας διαθέτοντας την λειτουργία φθορισμού FL800 για διεγχειρητική ICG video-αγγειογραφία που εμφανίζει την ροή του αίματος σε πραγματικό χρόνο.

Νευροχειρουργικά Μικροσκόπια

Το μικροσκόπιο, διαθέτει μακρύ, αρθρωτό βραχίονα για εύκολη τοποθέτηση στον χώρο και είναι ιδανικό για overhead χειρουργεία, αντικριστή και πλαϊνή συγχειρούργηση.

Πλήρως ενσωματωμένη στην οπτική κεφαλή, χωρίς εξωτερικές καλωδιώσεις, βρίσκεται η full-HD camera Leica HD C100, που παρέχει εικόνα απαράμιλλης ποιότητας. Η ζωντανή εικόνα της επέμβασης, προβάλλεται στην 27” οθόνη αφής.

Η καταγραφή της επέμβασης, γίνεται εύκολα μέσω της οθόνης αφής. Το εξελιγμένο καταγραφικό σύστημα “HDMD PRO”, διαθέτει πλήρες σύστημα διαχείρισης και αρχειοθέτησης ασθενών.

Το δεύτερο νευροχειρουργικό μικροσκόπιο είναι το Leica Provido, μοιράζεται τα ίδια ακριβώς οπτικά, με το κορυφαίο νευροχειρουργικό μοντέλο Μ530 ΟΗΧ και χρησιμοποιεί μια compact στιβαρή βάση.

Χάρη στο νέο καινοτόμο οπτικό σύστημα “fusion optics”, παρέχει 40% μεγαλύτερο βάθος πεδίου, όπως το Μ530 ΟΗΧ, και ο συνδυασμός της με τον έξυπνο και ισχυρό φωτισμό xenon 300watt, προσφέρουν εικόνα εξαιρετικής ποιότητας. Το μικροσκόπιο, διαθέτει μακρύ βραχίονα για εύκολη τοποθέτηση στον χώρο, αντικριστή και πλαϊνή συγχειρούργηση.

Νευροχειρουργικά Μικροσκόπια
arrow-icon

Υγιεινά smoothies για να δροσιστείς και να πάρεις ενέργεια!

Υπερτροφία Ρινικών Κογχών – Μέθοδοι Αντιμετώπισης

arrow-icon