2310 966100

Νέο Μοριακό Εργαστήριο COVID 19 στην Euromedica Κυανούς Σταυρός

Η κλινική Euromedica Κυανούς Σταυρός, διαθέτει πλέον στο Μικροβιολογικό της Τμήμα, εγκεκριμένο εργαστήριο για τη διενέργεια μοριακού ελέγχου (Real Time – PCR) SARS-CoV-2 και ανίχνευσης αντιγόνου (Rapid Test) SARS-CoV-2.

Τα τεστ παρέχονται στην ειδική τιμή των 47 ευρώ (Ανάλυση Δείγματος: 35 ευρώ, Δειγματοληψία: 12 ευρώ) και 10 ευρώ αντίστοιχα. Τα αποτελέσματα είναι διαθέσιμα εντός 24ωρου.

Τα δείγματα λαμβάνονται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, υπό συνθήκες πλήρους ασφάλειας τόσο για τους εξεταζόμενους όσο και για το προσωπικό της κλινικής. Το έμπειρο προσωπικό διενεργεί τη δειγματοληψία με τον κατάλληλο εξοπλισμό και όλη η διαδικασία διαρκεί ελάχιστα λεπτά.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα των Εξωτερικών Ιατρείων στο τηλέφωνο 2310 966300.

Η κλινική Euromedica Κυανούς Σταυρός Θεσσαλονίκης, αποτελεί μια πρότυπη μονάδα υγείας προσφέροντας εδώ και 50 χρόνια υψηλού επιπέδου υπηρεσίες πρόληψης, διάγνωσης και θεραπείας. Η κλινική είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2015 για την παροχή υπηρεσιών υγείας πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας φροντίδας και κατά ISO22000:2005 για την ασφάλεια και ποιότητα τροφίμων. Ο Κυανούς Σταυρός διαθέτει τμήματα, τομείς εξειδίκευσης και εργαστήρια όπου σε συνεργασία με το ευρύτατο δίκτυο ιατρών, διαφόρων ειδικοτήτων, παρέχει ιατρικές υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών με σεβασμό πάντα στις ανάγκες του κάθε ασθενούς.

arrow-icon

Covid 19: "Μι" η νέα παραλλαγή του ιού

Πόσο θωρακισμένοι είστε πραγματικά από την COVID-19;

arrow-icon