2310 966100
ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

χειρουργός ΩΡΛ – ωτορινολαρυγγολόγος

ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Ο χειρουργός ΩΡΛ – ωτορινολαρυγγολόγος ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Dr, Επίκουρος Καθηγητής της Ιατρικής Σχολής ΑΠΘ, διατηρεί το προσωπικό του ιατρείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην οδό Αγίας Σοφίας 18.

Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του ΑΠΘ το 1992, με βαθμό Λίαν Καλώς. Κατόπιν γραπτών και προφορικών εξετάσεων στις ΗΠΑ, έλαβε τον τίτλο του USMLE/ECFMG και εργάσθηκε ως Surgical Resident στο Graduate Hospital, Philadelphia, ΗΠΑ, έως το 2001.

Ολοκλήρωσε την Ωτορινολαρυγγολογική ειδίκευση στο νοσοκομείο Παπανικολάου Θεσσαλονίκης το 2004.

Μετεκπαιδεύθηκε στη φωνιατρική και στη ρινοχειρουργική στο Jefferson University Hospital και Graduate Hospital Philadelphia το 2004 – 2005.

Στα πλαίσια της διδακτορικής του διατριβής, εργάσθηκε στο Zentrum Anatomie του Πανεπιστημίου της Κολωνίας.

Το 2007 έλαβε με Άριστα τον τίτλο του διδάκτορα της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Έχει συμμετάσχει σε ομιλίες σε ιατρικά συνέδρια και τα άρθρα του έχουν δημοσιευτεί σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά.

Ο Dr Λαζαρίδης Νικόλαος αναλαμβάνει την κλινική εξέταση σε όλο το φάσμα της φαρυγγολογίας, της φωνιατρικής και της ωτολογίας, καθώς επίσης και την αντιμετώπιση ρινολογικών παθήσεων σε παιδιά και ενήλικες.

Έχει συμμετάσχει σε ομιλίες σε ιατρικά συνέδρια και άρθρα του έχουν δημοσιευτεί σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά. Επιπλέον, μετέφρασε στην Ελληνική το βιβλίο Ellis’ Clinical Anatomy και συμμετείχε στη μεταφραστική ομάδα του έγκυρου Αμερικανικού λεξικού ιατρικών όρων Dorland’s.