2310 966100

Η Κλινική Euromedica Κυανούς Σταυρός στηρίζει το First Lego League Greece

Ήμασταν όλοι εκεί: 500 παιδιά, 100 προπονητές, 100 εθελοντές και περισσότεροι από 2.000 επισκέπτες συμμετείχαν σε μια γιορτή δημιουργικότητας και νεανικού ενθουσιασμού, τον Πανελλήνιο Τελικό Διαγωνισμό Ρομποτικής, Έρευνας και Καινοτομίας First Lego League, που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 18 και 19 Μαρτίου στο περίπτερο 6 της ΔΕΘ.

Δίπλα τους ως Χορηγός Υγείας ο όμιλος Euromedica -και συγκεκριμένα η Κλινική Euromedica Κυανούς Σταυρός και η Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης- διαμόρφωσε ένα πλαίσιο ασφάλειας, ώστε οι συμμετέχοντες να δημιουργήσουν απερίσπαστοι.

Παρείχε ιατρική κάλυψη και τις δύο ημέρες με ιατρό, νοσηλευτή και παρουσία ασθενοφόρου-κινητής μονάδας, κλήρωσε 20 δωρεάν check-up και προσκάλεσε τις ομάδες που διαγωνίσθηκαν να συμμετάσχουν σε εκπαιδευτικό-πρόγραμμα/ξενάγηση σε ασθενοφόρο.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο κ Αθανάσιος Κόιος Γενικός Διευθυντής της Κλινικής Euromedica Κυανούς Σταυρός Θεσσαλονίκης και η κα Σταυριάνα Μπακατσέλου Διοικητική Διευθύντρια της Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης οι οποίοι πραγματοποίησαν και τη βράβευση των ομάδων. Ο όμιλος Euromedica, με το αίσθημα κοινωνικής εταιρικής ευθύνης που τον διακρίνει, αποτελεί ζωντανό κύτταρο της πόλης και το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία, υπερβαίνοντας τον αμιγή του χαρακτήρα ως παρόχου υγείας και συμβάλλοντας με τα μέσα που διαθέτει στη δημιουργική της κοινότητα.

arrow-icon

Δεύτερο Μaster Class με θέμα τον Αυτοφθορισμό των Παραθυρεοειδών Αδένων

Διαγωνισμός για τη Γιορτή της Μητέρας

arrow-icon