2310 966100

Γνωρίστε τον νέο Κυανού Σταυρό!

Η ιστορική κλινική  Euromedica Κυανούς Σταυρός  στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με περισσότερα από 50 χρόνια προσφοράς, επεκτείνεται, εξελίσσεται, ανανεώνεται!  Έχοντας ολοκληρώσει την πρώτη φάση της ανακαίνισης με νέα είσοδο και νέους χώρους απεικονιστικών, απέκτησε οκτώ νέα τμήματα, παρέχοντας ακόμα πιο ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας:  

  • Παθολογική Ογκολογία για χημειοθεραπείες και αντιμετώπιση ογκολογικών περιστατικών
  • Πνευμονολογικό – βρογχοσκοπήσεις 
  • Νευρολογικό 
  • Θωρακοχειρουργικό 
  • Γναθοπροσωπικής χειρουργικής 
  • Ρευματολογικό 
  • Δερματολογικό 
  • Ενδοκρινολογικό 

Επίσης εξοπλίστηκε με νέο Μαγνητικό Τομογράφο 1,5Τ τελευταίας τεχνολογίας, Ψηφιακό Μαστογράφο και υπερσύγχρονους υπερηχοτομογράφους! 

Γνωρίστε τον νέο Κυανού Σταυρό!

Εκτός των παραπάνω, λειτουργεί όλο το 24ωρο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, το οποίο εξυπηρετεί παθολογικά, χειρουργικά και ορθοπεδικά περιστατικά. 

Στην κλινική λειτουργούν ήδη τμήματα Γενικής Χειρουργικής με εξειδίκευση στη λαπαροσκοπική  χειρουργική και  στη Χειρουργική Ενδοκρινών Αδένων, Νευροχειρουργικής,  Αγγειοχειρουργικής, Ουρολογικής Χειρουργικής και ΩΡΛ και βέβαια η Ορθοπεδική Κλινική, με το εξειδικευμένο τμήμα Αρθροπλαστικής, στο οποίο είναι εγκατεστημένο και λειτουργεί κατ’ αποκλειστικότητα το μοναδικό Smart Robot της ΜΑΚΟ στη Βόρεια Ελλάδα, για ρομποτική αρθροπλαστική ισχίου και γόνατος.  

Η κλινική διαθέτει  140 κλίνες, 14  χειρουργικές αίθουσες, Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, Μονάδα Τεχνητού Νεφρού και μικροβιολογικό εργαστήριο 24ωρης λειτουργίας. Με τον συνεχή εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, ο Κυανούς Σταυρός εξελίσσεται σε μία πρότυπη και εξειδικευμένη μονάδα υγείας, καλύπτοντας τις ανάγκες ασθενών όχι μόνον της Θεσσαλονίκης, αλλά και από την ευρύτερη περιοχή της Βόρειας Ελλάδας.

Γνωρίστε τον νέο Κυανού Σταυρό!

Ο Κυανούς Σταυρός αποτελεί μέλος του ομίλου Euromedica, έναν από τους μεγαλύτερους παρόχους ιδιωτικής υγείας στη χώρα. Ο όμιλος διαθέτει 6 Κλινικές  σε Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Ρόδο και Κοζάνη, 23 Διαγνωστικά Κέντρα, ένα Κέντρο Αποκατάστασης, Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής, 4 Μονάδες Τεχνητού Νεφρού και ένα Κέντρο Κοσμητικής Δερματολογίας. Οι υπηρεσίες του ομίλου εκτείνονται σε e-services μέσω της εταιρίας Euromednet, καθώς και σε προμήθειες  ιατρικού εξοπλισμού μέσω της Mediss. 

arrow-icon

Πρότυπο Ηπατολογικό Κέντρο στον Κυανό Σταυρό

Νέες χειρουργικές αίθουσες στην Κλινική Euromedica Κυανούς Σταυρός!

arrow-icon